Fotbollsrepubliken

Betting på fotboll0

Det är få saker som går så hand i hand med fotboll, som spel på fotboll. Här i Sverige kallades det en gång i tiden för hasardspel, sedan bara spel och numera har nog de flesta av oss anammat den anglosaxiska termen sportsbetting.

Ni som följer Fotbollsrepubliken vet kanske att jag har en viss fäbless för de utländska ligorna – allsvenskan är helt enkelt inte tillräckligt bra så som jag ser det – så i det här inlägget tänkte jag ta upp det här med betting lite djupare, och berätta hur man enklast gör för att betta på utländska ligor.

fotbollFör det första – glöm Stryktipset. Det är kanske kul att sitta tillsammans med farsan och kryssa för satta matcher med ett par pilsner på vardagsrumsbordet, men det finns inte direkt några pengar i det att tala om (om man inte har tur och sätter en Jokern också – men det gör man inte). Nej, de riktiga pengarna finns i att spela på oddsen, och veta när du har ett odds som är värt att spela på. Alla odds är nämligen inte det: i så fall hade ju spelbolagen gått under för längesedan. De lägger ju ett odds som de anser är lite lägre än den faktiska chansen för att händelsen ska inträffa: hos NordicBet hade du nog troligtvis fått ett odds motsvarande 1:6,1 på att du skulle slå en etta med tärningen, och det är helt enkelt så det fungerar.

Men genom att hitta ett bra odds kan du faktiskt få ett matematiskt övertag mot spelbolaget, vilket i längden gör att du kommer att kunna vinna pengar på ditt kunnande och intresse för fotboll.

Jag skulle också vilja rekommendera dig att kolla runt, och kanske faktiskt öppna konto hos ett par spelbolag på nätet, utöver Svenska Spel. Faktum är att jag spelar mindre och mindre nu hos Svenska Spel då jag inte tycker att de ger samma höga odds som spelbolagen på nätet. Favoriten är NordicBet men jag gillar både Betsafe och Unibet mycket. Genom dessa får man också ett större utbud än Svenska Spel kan ge! Dessutom kan man live betta, vilket innebär att man spelar på saker som sker under matchen, medan den är igång. Väl värt att kolla in, tycker jag!

Kommentarer är stängda.